Honda tsikliga sõitnud Cornejol oli tänasele 342-kilomeetrisele etapile Neomist Alulasse vastu minnes 11-minutiline edu, kuid ta kukkus 252 km möödudes. Kuigi ta omal jõul finisisse jõudis, ei lubanud meedikud tal peapõrutuse riski tõttu rallit jätkata.

Korraldajate sõnul ei tundnud Cornejo end hästi, Motorsport.com-i allikate sõnul sai ta pähe kõva hoobi ning viidi finišisse jõudes kopteriga haiglasse.

Kaks etappi enne lõppu tõusis seega tsiklite seas liidriks argentiinlane Kevin Benavides (Honda), kes edestab ameeriklast Ricky Brabecit (Honda) 51 sekundiga ning britt Sam Sunderlandi (KTM) 10 minuti ja 36 sekundiga.

Autode seas jahib karjääri 14. Dakari ralli üldvõitu prantslane Stephane Peterhansel (Mini), kellel on Katari rallimehe Nasser Al-Attiyahi (Toyota) ees 17-minutiline edumaa. Kolmandast kohast hoiab kinni hispaanlane Carlos Sainz (Mini), kes kaotab prantslasele juba üle tunni. Tänase etapi võitis kohalik Saudi Araabia piloot Yazeel Al-Rajhi (Toyota) Al-Attiyahi ees 2 minuti ja 4 sekundiga, Peterhansel sai kolmanda koha (+2.53).

Neljapäeval sõidetakse Dakari rallil 557 km ja reedel 452 km pikkune katse.