Täna on Narmont veel WTA 1281. number, kuid kuna punktid kantakse praeguse süsteemi järgi edetabelisse nihkega, tõuseb ta veel umbes sada kohta ning võib end pidada Eesti hetke viiendaks reketiks.

"Olen seda kohta püüdnud alates 2018. aastast, kui hakkasin rohkem naiste turniire mängima. Juulis jõudsin Dublinis veerandfinaali ja kohe järgmisel turniiril Gruusias võitsin avringi matši, aga siis ei tulnud seda kolmandat. Mängisin, aga ei saanud WTA edetabelikohta kätte..." vaatas Narmont tagasi kaua püütud eesmärgile, mis sai täidetud 2020. aasta lõpus Tuneesias.

Teatavasti tuleb naistel WTA edetabelisse pääsemiseks teenida punkte vähemalt kolmelt ITF-i turniirilt, kusjuures punkte saab teenida vaid põhiturniiri mängudest.

Nelja-aastaselt tennisetreeningutega alustanud Narmont on viimastel aastatel treeninud kunagise Eesti Davis Cupi koondise raudvara Alti Vahkali käe all, kuid võtab juba sel pühapäeval ette reisi USA-sse. Järgmised neli aastat tudeerib ta Massachusettsi ülikoolis ning jätkab tennisekarjääri ülikooli võistkonnas.

Narmonti tiitlitest rääkides ei saa üle ega ümber kolmest järjestikusest täiskasvanute naispaarismängu kuldmedalist, mille ta on võitnud alates 2018. aastast koos Anet Angelika Koskeliga.

Millised on Narmonti lähiaastate plaanid ja kuidas suhtub õpilase suure lombi taha siirdumisse treener Vahkal, kuula saatest!

Delfi Tasku podcaste saab kuulata ka Soundcloudis, Apple Podcasts'is, Google Podcasts'is, iTunesis, Spotifys ning teistes taskuhäälingu rakendustes. "Matšpalli" saate meiliaadress on tennis@delfi.ee.

Head kuulamist!
1x
00:00

Saade on salvestatud reedel, 8. jaanuaril.