Proovivoorus sai Aigro kahel katsel kirja enam kui 125-meetrised hüpped. Kvalifikatsioonis jäi tema laeks 123 meetrit, millega ta kogus 111,2 punkti.

See andis Aigrole 43. koha. Seega läheb eestlane reedel toimuva põhivõistluse avavoorus vastamisi poolaka Dawid Kubackiga. Nimelt võisteldakse põhivõistluse esimeses hüppevoorus paarides mees-mehe vastu – kes saab rohkem punkte, pääseb edasi. Kvalifikatsioonis kaheksanda koha saanud Kubacki hüppas 128 meetrit ja kogus 131,2 punkti.

Võistlusest pidi loobuma aga norralane Marius Lindvik. Norralane on hädas tõsise hambavaluga ning mägikotkas pidi minema Innsbrucki hambaarsti juurde. Norralast võis pidada ka võistluse üheks favoriidiks. Nimelt sai Lindvik nädala alguses Oberstdorfis toimunud turnee avavõistlusel kolmanda koha.

Lisaks pidid võistlemisest loobuma kaks Venemaa suusahüppajat. Rahvusvahelise suusaliidu (FIS) teatel tuvastati ühel Venemaa sportlasel kolmapäeval koroonaviirus. Lisaks talle on karantiinis veel üks Venemaa suusahüppaja ja kaks abipersonali liiget, sest olid nakatunud sportlase lähikontaktsed. Karantiinis viibivateks Venemaa sportlasteks on Daniil Sadrejev ja Ilja Mankov.