Veebruaris 36-aastaseks saav Ronaldo on Juventuse eest löönud tänavusel hooajal kõikide sarjade peale 14 mängus 16 väravat. BBC-le antud intervjuus rääkis Ronaldo, et karjääri lõpetamise mõtteid tal veel peas pole. "Vanus pole oluline. Loeb see, kuidas sa mõtled," sõnas ta.

"Pole vahet, kas Cristiano Ronaldo on hea, sest pole teada, mis homme võib juhtuda. Mina elan hetkes," jätkas Ronaldo. "Tunnen end hästi, olen õnnelik, terav ja oma praeguse eluga rahul. Loodan veel aastaid mängida, kuid kunagi ei tea, mis saab. Ütlen noortele poistele alati, et nad naudiksid praegust hetke, sest kunagi ei tea, mis võib edasi saada. Minu silmad näevad aga tulevikku väga eredana."

Ronaldo ja Portugal pidid tänavu minema jalgpalli EM-ile meistritiitlit kaitsma, kuid koroonapandeemia tõttu lükati see järgmisse suvesse. Portugallane lisas, et loodab koondist aidata ka 2022. aasta Katari MM-il, kus ta sihib maailmameistritiitlit. Ronaldo sõnul on "unistuste" triumf Portugali jaoks "võimalik", vahendas BBC. Maailmameistri oma on ainus suur karikas, mida Ronaldol pole õnnestunud veel pea kohale tõsta.

Ühtlasi tõdes Ronaldo, et igatseb fännide ees mängida. "Mulle ei meeldi mängida staadionidel ilma fännideta. See on sama, kui lähed tsirkusse, aga ei näe kloune," filosofeeris ta. "Pandeemia on ajanud inimesed hulluks. Loodan, et peagi saab staadionide väravad avada. Peame püüdma elada normaalselt, aga samal ajal loomulikult ka reegleid täitma."

Hiljuti toimus Dubais suurejooneline auhinnagala Globe Soccer Awards, kus Ronaldo nimetati käimasoleva sajandi parimaks jalgpalluriks. Väikeseks ääremärkuseks tuleb lisada, et sajandi parima auhinna jagamisel võeti arvesse aastaid 2001–2020.