Liverpool oli mängus üritavamaks pooleks, vallates palli 73% mänguajast. Pealelöögid olid külaliste kasuks 11:8, raamide vahele läinud löögid 4:2.

Võõrustajate särgis oli suurepärases hoos aga 30-aastane väravavaht Karl Darlow. Inglane tegi mitu suurepärast tõrjet, mis hoidsid Newcastle'it mängus sees. Omad võimalused tekkisid ka Unitedil - 79. minutil pääses peaga lööma Ciaran Clark, kuid vaid Liverpooli puuriluku Alissoni hea tõrje päästis külalised halvimast. Seejärel oli veel Liverpoolil kaks head võimalust, aga Newcastle'i mängijad eesotsas Darlow'ga seisid kaitses hästi ning hoidsid Liverpooli nulli peal.

Tegemist oli esimese korraga käimasoleval hooajal, kui Liverpool ei suutnud Premier League'is väravaarvet avada. Jürgen Klopp ja Co kaotasid teist mängu järjest punkte, eelnevalt tehti West Bromwich Albioniga 1:1 viik.

Liverpool jätkab tabelis liidrina. Manchester Unitedit edestatakse kolme punktiga, kuid Manchesteri klubil on üks mäng ka varuks. Newcastle United kerkis viigipunkti abil tabelis 14. positsioonile.