Staten Islandi ringkonnakohtu süüdistuse kohaselt tappis Salem oma 25-aastase tütre mullu oktoobris 23. ja 24. oktoobri vahel. Süüdistuse kohaselt toimetas endine poksija mõrva järel tütre Staten Islandil asuvasse Bloomingdale'i parki, kus ta tema keha lehtede ja okstega kattis ning põgenes. New York Posti teatel viibisid isa ja tütar intsidendi eel Pennsylvanias, kus Kabary Salem plaanis üht restorani osta. Pole teada, kas Ola Salem tapeti Pennsylvanias või Staten Islandil.

Surnukehast vabanemise järel sõitis Salem tagasi Pennsylvaniasse. Peagi põgenes ta USA-st. NBC andmetel püüti ta tänavu detsembris Kuveidis kinni, kust ta USA-sse tagasi saadeti.

Salemile on süüdistus esitatud seitsmes erinevas kuriteos, teiste hulgas teise astme mõrvas, surnukeha varjamises, asitõendite varjamises ning esimese ja teise astme kägistamises. Praeguseks pole selge, mis motiiv võis tapmise taga olla. Vahi all viibiv Salem astub kohtu ette 2021. aasta 5. veebruaril.

Kusjuures tegu poleks esimese inimesega, kelle surma Salem on põhjustanud. 1999. aastal põhjustas ta poksiringis Randie Carverile nii tõsiseid vigastusi, et ta suri kaks päeva hiljem tõsise peatrauma tõttu.

Kabary Salem esindas Egiptust 1992. ja 1996. aasta suveolümpiamängudel. Ta pidas kokku 29 profimatši, millest võitis 23 (12 nokaudiga).