Williams kirjutati haiglasse nädal tagasi. Uudise avaldas Williamsi meeskond, millega tema perekond enam otseselt seotud pole, kuid mis häda 78-aastast vormelitegelast vaevas, seda perekonna soovil ei avaldatud. Meditsiiniandmed hoitakse jätkuvalt saladuses.

"Meil on hea meel öelda, et Sir Frank on haiglast välja kirjutatud ning paraneb nüüd kodus," seisis Williamsi tiimi pressiteates.

"Williamsite perekond tahab kõiki sel keerulisel ajal teotuse eest tänada ning soovib kõigile häid jõule ja head uut aastat."

Williamsi seotus viimastel aastatel vormel ühes viimastele kohtadele sõitva tiimiga lõppes septembris, kui meeskonna otsis Dorlingto Capital. Franki tütar Claire Williams taandus tiimipealiku kohalt.

Eelmisel nädalal teatas Williams, et tiimi juhatuse esimeheks on saamas endine McLareni F1 tiimi ja Volkswagen Motorsporti pealik Jost Capito, kes alustab oma uues rollis veebruaris. Tänavuse hooaja lõpus tegevdirektoriks määratud Simon Roberts on järgmisest aastast täiskohaga tiimipealik.

1977. aastal inseneri Patrick Headiga F1 meeskonna asutanud Williams on olnud ratastoolis alates 1986. aastal Prantsusmaal juhtunud autoavariist. 2016. aastal viibis ta haiglas kopsupõletiku tõttu ning pärast seda jäid tema F1 ringradade äärde reisimised harvemaks.