Suuremalt plaanib Lakers tiitlit tähistada siis, kui fännid tagasi saali lubatakse. Hetkel on veel tribüünid linaga kaetud ning Staples Centeri fassaadil ripub 17. meistritiitli plakatit kattev sõnum: "Püsige lainel, Lakersi perekond!"

Ehk plakat saab nähtavaks, kui uksed pealtvaatajatele avatakse.

Lakersi mängijad ja treenerid said siiski Clippersiga mängu eel erilise vastuvõtu osaks, sest sõrmused andsid neile virtuaalselt (salvestatud videosõnumid kuvati ekraanile, sõrmused ootasid platsi keskel poodiumil) üle eesliini töötajad üle terve Los Angelesi ning mängijate pereliikmed.

LeBron Jamesi õnnitlesid ka tema õpilased Ohios asuvast I Promise School'ist, mille toetaja ta on, vahendab Yahoo Sports.
Kõiki Clippersi mängijaid ootas enne mängu riietusruumis ees aga kingitus PlayStation 5 konsooli ja kõrvaklappide näol.
1x
00:00

Lakers kaotas avaveerandi 19:39, kuid võitis teise 35:17, minnes poolajavaheajale 54:56 kaotusseisust. Kolmanda veerandi lõpuks oli Clippers end juba 11 punktiga ette rebinud (89:78) ning viimasel perioodil ei suutnud Lakers vahet alla kuue silma vähendada. Lõpuks jäi tabloole Clippersi 7-punktiline võit, kuid tipphetkel oli vahe lausa 17 punkti.

Üleplatsi mees oli Clippersi tagamängija Paul George (33 puntki, pluss-miinus näitaja +17, visked väljakult 13/18, kolmesed 5/8), Kawhi Leonard toetas teda 26 punktiga. LeBron James kogus Lakersi parimana 22 punkti, Anthony Davis sai kirja 18 punkti, kuid tema väljakul viibitud aja jooksul lasi Lakers Clippersil visata 16 punkti enam.

Teises hooaja esimese päeva kohtumises võttis Brooklyn Nets kodus 125:99 võidu Golden State Warriorsi üle. Nii Stephen Curry Warriorsi kui ka Caris LeVert Netsi poolelt viskasid 20 punkti, Curry jagas kaaslastele ka 10 resultatiivset söötu.

Netsi särgis pikalt vigastuspausilt naasnud Kevin Durant kogus vähem kui 25 minutiga 22 punkti, 5 lauapalli ja 3 korvisöötu. Kyrie Irving oli üleplatsimees 26 punktiga.

Sõrmusetseremoonia täispikkuses: