Tänaku ja Järveoja tagasitulek pärast karmi avariid

"2019. aasta maailmameistrite elu Hyundais algas karmi avariiga Monte Carlo rallil. Kolm nädalat hiljem naasid nad võistlustulle ning lõpetasid Rootsis teisel kohal. Alles ralli järel avaldas Tänak, missugustes valudes ta oli ja kuidas ta võitis võitluse aja vastu, et Rootsiks terveks saada. Sellist tagasilööki arvestades oli teine koht tähelepanuväärne," hinnati WRC-sarja kodulehel Tänaku saavutust.

Elfyn Evansi ja Scott Martini tegutsemine Türgi kivistel teedel

"Türgi ralli justkui plahvatas viimasel hommikul. 38.15 km pikkust Cetibeli katset peeti kõige kivisemaks ning seda kardeti rallil kõige rohkem. Üks WRC-sarja viimaste aastate traagilisemaid katseid pööras rehvipurunemiste tõttu järjestuse pahupidi. Evans alustas katset neljandana, kuid suutis tapatalgut vältida ning lõpuks liidrina lõpetada ja 2020. aasta teise võidu teenida," kiideti brittide tegutsemist.

Sebastien Ogier' ja Julien Ingrassia suurepärane algus Toyotas

"Kas oleksimegi pidanud toona veel kuuekordsetelt maailmameistritelt midagi teistsugust ootama?" alustati WRC-sarja kodulehel prantslaste kiitmist. "Monte Carlo ralli oli nende esimene sõit Toyotas. Neljapäevasel öisel katsel Malijaist Puimichelini olid uued teed kõigile, aga mis oli tulemus? Suurepärane katsevõit 1,8 sekundiga valitseva maailmameistri Tänaku ees."

Craig Breeni ja Paul Nagle'i edu Rally Estonial

"Rally Estonia eel oli Iiri duo startinud viimase 11 kuu jooksul kõigest ühel MM-rallil. Mehed on roostes? Ei mingil juhul. Nad lõpetasid ralli teisena, mis tähistab Breeni karjääri parima tulemuse kordamist. Sellega nad teenisid auhinnaks koha Hyundai meeskonnas ka 2021. aastaks."