Briti portaal asetas Bottase alles 10. kohale.

"Valtteri kiiruses kvalifikatsioonis pole kahtlust, hoolimata asjaolust, et Lewis Hamilton edestas teda eelsõitudes 11:5. Aga pühapäevase võistluse halastamatu tempo, kus mängib rolli rehvide hoidmise ja kiiruse vahel õige balansi leidmise oskus, pole ta suutnud Lewisega võistelda," kommenteeris Sky Sportsi F1 ekspert, endine vormelisõitja Karun Chandhok.

"Terve hooaja jooksul, mil nad tegid 16 sõitu koos, suutis Bottas vaid Austrias, Imolas ja Abu Dhabis Hamiltoni kiiruses edestada. Kuid kõige suurema löögi sai Bottase maine võistlusel, kus nad koos ei sõitnud. Sellest hetkest, kui ta kaotas Bahreinis George Russellile stardiga liidrikoha, ei suutnud ta ajutise meeskonnakaaslasega kordagi konkureerida," märkis Chandhok Bottase hooaja kokkuvõtteks.

Sky Sportsi edetabeli pani kinni maailmameistriks tulnud Hamilton. Talle järgnesid Max Verstappen, Charles Leclerc, Sergio Perez, Daniel Ricciardo, Pierre Gasly ja Carlos Sainz Junior. Bottast edestasid ka kaheksandaks valitud George Russell ja üheksanda koha saanud Lando Norris.