Lisaks andis tänavu Premium liigast esiliigasse langenud klubi teada, et Purjest saab ühtlasi Kalevi U21 meeskonna peatreener.

"Minul ja Ragnaril (Klavan - toim) on väga hea meel, et meie klubi saab sellise kaliibriga inimese oma tiimi. Me näeme, et Ats sobib meie klubisse ideaalselt," rääkis klubi spordidirektor Joel Lindpere klubi kodulehe vahendusel. "Tema pikaajaline kogemus nii mängija kui ka juba treenerina saab olema meie klubi jaoks väärtuslik täiendus. Teades ja tundes Atsi, oleme kindlad, et tema isiksus on noortele suureks eeskujuks ja abiks."

"Olen karjääris jõudnud sellisse staadiumisse, kus tahtsin ühendada mängimise ja treeneritöö," lisas Purje. "Soomes alustasin kaks aastat tagasi KuPs’i noortetiimi juures treeneritööd ning mul on alati olnud eesmärgiks ka tulevikus seda tööd teha. Tahan mängijakarjääri jätkata nii pikalt, kui tervis lubab ja meie eesmärgiks on järgmisel hooajal meeskonnaga tõusta tagasi Premium liigasse."

Ats Purje on Eesti koondist esindanud 69 kohtumises ning löönud 10 väravat. Viimati esindas ta Soome kõrgliiga KuPS ridasid, kus ta veetis 4 aastat ning võitis 2017 hooajal hõbeda, 2018 pronksi , 2019 kulla ning 2020 taaskord pronksi.