"Olen näinud karjääri jooksul mitmeid mängijaid, kes olid Ibrahimovici vanuses väsinud. Temas ma pole sellist väsimust aga kunagi märganud," rääkis Raiola AC Milani ründetähe kohta Football Italia vahendusel. "Minu hinnangul võiks ta vabalt veel viis aastat mängida."

39-aastane mängija naases Milani tänavu jaanuaris Los Angeles Galaxyst, kus ta mängis kaks hooaega. Rootslase agendi Raiola sõnul poleks aga Ibrahimovic pidanud USA-sse üldse mängima minema. "Kahetsen tema toomist MLS-i, see oli ajaraiskamine," teatas Raiola, kelle sõnul neil veel ka tulevikus Ibrahimoviciga suured plaanid. "Tulevikus võtab ta suure rolli, võib-olla saab temast UEFA president, et jalgpallis muutusi luua."

Ibrahimovic alustas tänavust hooaega suurepäraselt, kui tema arvel on Milani särgis kümne kohtumisega 11 väravat ning kaks tulemuslikku söötu. Novembri lõpus tabas teda aga tagasilöök, kui ta tegi kohtumises Napoli vastu liiga põlvekõõlusele ning pole sellest ajast saadik saanud enam mängida. Millal rootslane võistlustulle naasta võib, pole veel teada.