Väidetavalt on Zidane rahulolematu, et klubi oma lubadustest kinni pole pidanud. Talle olevat lubatud soetada Paul Pogba (Manchester United, Sadio Mane (Liverpool) ja Eduardo Camavinga (Stade Rennais) jt, kuid selle asemel maadleb ta pidevate koosseisumuredega.

Väljaanne kirjutab, et Zidane'iga lõpetatakse leping vastastikusel kokkuleppel ehk Reali president Forentino Perez ei kavatse talle takistusi teha.

Eile õhtul päästis Madrdidi Real oma Meistrite liiga hooaja, kui viimases alagrupimängus alistati klubi treeningkeskuses Valdebebases 2:0 sakslaste Mönchengladbachi Borussia. Kaks väravat lõi Zidane'i rahvuskaaslane Karim Benzema.

Diario Goli teatel poleks üllatav, kui Zidane ja Perez lepiks kokku ka varasemas lahkumises. Zidane'i hooaja keskel taandumine teeks Reali peatreeneri kandidaatideks Mauricio Pochettino või Reali ründelegendi Raul Gonzalez Blanco, kes töötab Realis noortemeeskonna treenerina.

Samal ajal töötavat Zidane juba ka tulevikuvariantide nimel. Laual olevat laias laastus kolm varianti: Prantsusmaa koondis, Pariisi Saint-Germain ja Torino Juventus.