Kolmel varasemal aastal olid fännid parimaks naismängijaks valinud maailma esireketi Simona Halepi. Swiateki kaasmaalane Agnieszka Radwanska on selle tunnustuse osaliseks saanud kuuel korral.

Swiatek teenis 50% fännide häältest, jättes selja taha Coco Gauffi, Daria Gavrilova ja Daria Kasatkina.

Aasta mängijaks nimetas WTA aasta esimese suure slämmi tiitli võitnud 22-aastase USA mängija Sofia Kenini (WTA 4.), kes French Openi finaalis Swiatekile kaotas.

Aasta paariks nimetas WTA Prantsuse-Ungari duo Kristina Mladenovici ja Timea Babosi, kes võitsid nii Australian Openi kui ka French Openi.

WTA 2020. aasta uustulnukaks kuulutati Argentinat esindav Nadia Podoroska (WTA 47.), kes aasta alguses ei mahtunud edetabelis 250 parema hulkagi. French Openil jõudis ta kvalifikatsioonist alustades põhitabeli poolfinaali, kaotades seal Swiatekile. Veerandfinaalis alistas ta kahes setis maailma viienda reketi Elina Svitolina.

WTA aasta tagasitulekuks nimetati valgevenelanna Viktoria Azarenka hooaeg. Spordimehelikkuse auhinna pälvis tšehhitar Marie Bouzkova. WTA teenistuse auhinnaga pärjati kõiki kümmet mängijat, kes sel keerulisel aastal WTA mängijate nõukokku kuulusid ja tenniseelu pärast pandeemia puhkemist uuesti käima lükata aitasid: Kristie Ahn, Gabriela Dabrowski, Madison Keys, Johanna Konta, Aleksandra Krunic, Christina McHale, Kristina Mladenovic, Anastasia Pavljutšenkova, Sloane Stephens ja Donna Vekic.
1x
00:00