Saint Mary meeskond alistas 82:70 Texas Southern Tigersi. Avapoolaja võitis eestlaste koduülikool 39:35, teise juba 43:35.

Võitjate eest särasid Leemet Böckler ja Matthias Tass. Suurepärases hoos oli endine TalTechi mängija Böckler, visates 15 minutiga USA karjääri isiklikku rekordit tähistavad 20 punkti. Seejuures tabas ta kolmeseid 6/7. Eriti võmsalt mängis Böckler avapoolajal, kui ta viskas 7 minutiga 15 punkti, tabades kaugviskeid viiest viis.

Kusjuures viiest kaugviskest kolm tabas Böckler kõigest 49 sekundi jooksul. Lisaks kogunes Böckleri arvele viis lauapalli, üks vaheltlõige, üks blokk ja kaks pallikaotust.

Hea mängu tegi algviisikus alustanud Tass, rassides väljakul 36 minutit, visates selle ajaga 14 punkti (kahesed 6/7, vabavisked 2/2). Tass noppis veel viis lauapalli, jagas neli resultatiivset söötu ja blokeeris kaks viset. Lisaks tegi ta kaks pallikaotust ja sai kirja ühe isikliku vea.

Kahekohalise punktiarvuni jõudsid Saint Maryse eest veel Tommy Kuhse ja Quinn Clinton, kes viskasid mõlemad 15 silma. Üleplatsimeheks kerkis Tigeri mängija Michael Weathers 23 punktiga.

Tassi ja Böckleri koduülikool on hooaega alustanud nelja võidu ja ühe kaotusega. Võistkonnal ongi käsil praegu neljamänguline võiduseeria.