Sõnad, mida Cavani eile pärast Manchester Unitedi eest Southamptonile löödud kahte väravat pildi alla Instagrami Story'sse postitas, olid "gracias negrito".

United jäi 33. minutiks 0:2 taha ning võitis kohtumise võõrsil teise poolaja tabamustest 3:2. Cavani arvele jäid 74. minuti viigivärav ja teise üleminuti võidutabamus.

Sotsiaalmeedias kasutatavat kõnepruuki reguleerib Inglismaa jalgpalliliidu (FA) reegliteraamatu peatükk E3. Kui mängija viitab oma sõnades kellegi etnilisele päritolule, nahavärvile, rassile või rahvusele, võidakse seda karistuse määramisel pidada raskendavaks asjaoluks. Karistusest ei päästa ka sotsiaalmeedia postituse kustutamine, nagu Cavani praeguseks on teinud, kirjutab The Guardian.

Manchester City staar Benardo Silva sai eelmisel aastal ühemängulise keelu, kuna oli postitanud ja hiljem ära kustutanud Twitteri säutsu, milles võrdles oma tiimikaaslast Benjamin Mendyt Hispaania šokolaadi brändist tuntud joonistatud kangelasega.

The Guardian lisab, et kui FA soovib Cavani juhtumiga edasi minna, nõutakse mängijalt paari päeva jooksul kirjalikku seletust. Süüdistus peab olema esitatud hiljemalt järgmiseks esmaspäevaks. Kui ta ka süüdi peaks mõistetama, ootab teda ajalehe teatel minimaalselt kolmemänguline keeld.