Naiste 10 km klassikasõidu võitis suurfavoriit Therese Johaug (Norra) ajaga 25.01,4. 21-aastane rootslanna Frida Karlsson, kes oli veel liider esimese 3 kilomeetri järel, kaotas teisena 21,8 sekundiga.

Võimsalt alustanud venelanna Tatjana Sorina - oli vaheaegades pidevalt kindlalt kolmas - kustus lõpus ja langes napilt poodiumikohalt välja. Ta kaotas kolmanda koha saanud rootslannale Ebba Anderssonile (+26,0) vaid 0,1 sekundiga.

Eestlannadest startis vaid Aveli Uustalu. Ta kaotas oma MK debüüdil Johaugile kolme minuti ja 51 sekundiga ning sai 72 naise konkurentsis 67. koha.

Johanna Udras (nr 73) teadmata põhjusel starti ei läinud.

Tänane sõit oli tõsine Norra ja Rootsi maavõistlus. Esimese 15 hulgas oli viis norralannat ja koguni kuus rootslannat. Lisaks pääsesid TOP 15-sse vaid kaks venelannat ning üks ameeriklanna ja üks soomlanna.

Meeste 15 km klassikasõidu võitis Norra äss Johannes Hösflot Kläbo ajaga 34.04,6. Venelased Aleksei Tšervotkin (+15,2) ja Aleksander Bolšunov (+18) hõivasid poodiumi madalamad astmed. Neljas oli norralane Emil Iversen (+19,8) ja viies lõpus kustunud soomlane Iivo Niskanen (+21,7). Esikümnes lõpetas koguni viis venelast ja kolm norralast.

Marko Kilp jättis sõidu pooleli distantsi keskosas, olles enne seda näidanud vaheaegu seitsmendas kümnes. Katkestas ka alles 18-aastane Kaspar Päärson. Ainsa meie esindajana lõpetas Kaarel Kasper Kõrge, kes sai 84 mehe konkurentsis 73. koha (+4.15).