22-aastane Raisma asus esimeses setis pärast mitut pikka geimi juhtima kahe murdega 3:0, aga siis ta loovutas oma servigeimi, kirjutab Tennisnet.ee. Õnneks oli see ainus pallingugeim, mille Raisma täna kaotas. Vastasel oli kaks murdepalli ka seisul 4:3, aga Raisma hoidis edu.

Teises setis oli pigem oma servil hädas Raisma, näiteks seisul 1:2 tegi ta kaks topeltviga, millega mõlemal juhul andis vastasele murdepalli. Aga tundub, et kõik tähtsad punktid mängis Raisma täna hästi ja kuigi Thirouin võitis esimesed kolm oma servigeimi vaid ühe punkti kaotamisega, suutis Raisma teda ikkagi seisul 3:3 otsustavalt murda.

Raisma lõi 4 ässa ja tegi 3 topeltviga (vastane 3 ja 1) ning lõi esimest servi sisse 55% (vastane 65%), aga mis kõige tähtsam: ta võitis esimeselt pallingult 79 ja prantslane 67% punktidest. Ka murdepallidel oli Raisme edukam – 6st 3 ja Thirouinil 6st 1.

Kahjuks kaotas Kristjan Tamm samal turniiril viiendana asetatud Mats Rosenkranzile (Saksamaa, ATP 569.) täpselt sama tulemusega 4:6, 4:6.