Nagu tõdes Pele, siis loodetavasti saavad nad ühel päeval taevastel jalgpalliväljakutel vastamisi minna.

„Tõeliselt kurb uudis. Kaotasin suurepärase sõbra ja maailm kaotas legendi. Selles olukorras tuleks veel nii palju öelda, kuid praegu palun jumalat, et ta annaks Maradona perekonnale jõudu. Loodetavasti saame ühel päeval taevas koos jalgpalli mängida,“ sõnas Pele.
Loomulikult on Maradonat hea sõnaga meenutanud teisedki vutikuulsused. „Loodetavasti leiab ta nüüd jumala kätes olles lohutust,“ kirjutas Inglismaa legend Gary Lineker, kes heitles Maradonaga 1986. aasta MM-i veerandfinaalis, kus argentiinlasest legend lõi „Jumala käega“ värava.
„Puhka rahus, jalgpallilegend,“ kirjutas Brasiilia praegune suurim täht Neymar ning jagas nooruspõlvepilti Maradonaga.
Loomulikult avaldas Maradonale austust tema kunagine koduklubi Napoli, kelle argentiinlane kahel korral Itaalia meistriks tüüris.
„Mina jätan täna hüvasti hea sõbraga. Maailm ütleb head aega geeniusele,“ lisas omalt poolt Portugali staar Cristiano Ronaldo.
Loomulikult võttis sõna ka Argentina praegune superstaar Lionel Messi. „Täna on kurb päev kogu Argentinale ja kogu maailma jalgpallile. Ta jätab meid maha, kuid samas ei jäta ka, kuna Diego on igavene,“ kirjutas Messi.