Spordiklubi Tats Kiili tuli teiseks ja Olerex Tartu kolmandaks. Kuldmedali saavutanud Selver Tallinn Spordikool I võitis ainsana kõik viis mängu, loovutades seejuures ainsa geimi 3:1 võidumängus Spordiklubi Tats Kiilile, kes saavutas nelja võiduga hõbemedali. Kolme võiduga teenis pronksmedali Olerex Tartu, teatab volley.ee.

Koduvõistkond Rakvere Spordikool tuli kolm päeva kestnud turniiril kahe võiduga neljandaks ja Pärnu Spordikool I ühe võiduga viiendaks. Ainsana võiduta jäänud Neemeco GerardosToys/Kohila vald leppis kuuenda kohaga.

Parimateks mängijateks valiti Tristan Täht (Selver Tallinn Spordikool I), Joosep Põldma (Spordiklubi Tats Kiili), Robin Kahu (Olerex Tartu) ja Andris Vahula (Rakvere Spordikool).

"Kindlasti olen väga rahul sellega," võttis Eesti võrkpallikoondise liidri Robert Tähe vend eduka turniiri kokku. "Oleks ilus turniir olnud, kui oleksid kõik 3:0 võidud olnud, aga üks geim läks nässu."

Vaata Rando Soome poolt tehtud lühikesest videointervjuust, mida Tristan Täht veel kommentaariks ütles ja kui sarnane on ta maneeridelt oma vennaga!

Aeg näitab, mis tasemele tema lõpuks küünib ja kas kunagi võiks juhtuda ka see, et vennad esindavad koos Eesti koondist.