Kanepi alustas avasetti võimsalt, pääsedes kõigest 12 minutiga 4:0 juhtima. Seejärel aga Sherif kogus end ning võitis omakorda kolm geimi järjest. Sellega aga egiptlanna tagasitulek avasetis piirdus. Kanepi võitis kaks geimi järjest ning seega esimese seti 6:3.

Kanepi alustas ka teist setti kindlalt, pääsedes 3:1 juhtima. Eestlanna suutis kätte võidetud edu hoida ning lõpuks teise seti 6:2 võita. Finaal kestis kokku üks tund ja 11 minutit.

Kanepile oli see karjääri 18. ITF-i tiitliks. Viimati triumfeeris ta oktoobris lõpus toimunud Istanbuli ITF-i võistlusel. Mõlemal turniiril oli auhinnafondiks 25 000 dollarit. Ühtlasi on maailma 101. reket nüüdseks võitnud kümme kohtumist järjest.

ENNE MÄNGU:

Poolfinaalis oli Kanepi 6.2, 6:2 parem hollandlannast Richel Hogenkampist (WTA 219.). Teist järjestikust turniirivõitu jahtiv eestlanna on võitnud juba üheksa mängu järjest. Nimelt triumfeeris kogenud eestlanna oktoobri lõpus Istanbulis toimunud ITF-i turniiril, kus ta teenis karjääri 17. ITF-i tiitli.

Finaalis on Kanepi vastaseks egiptlanna Sherif, kes oli poolfinaalis 7:5, 5:6, 6:1 parem sakslannast Jule Niemeierist (WTA 280.).