Kotsari sõnul olid enne draft'i temaga suhelnud San Antonio Spurs, Orlando Magic ja Detroit Pistons, aga ülemäära kõrgeks ei pidanud oma võimalusi ka mängumees ise. Tänavust hooaega jätkab 23-aastane ja 211 cm pikkune Kotsar Saksamaa kõrgliigas Hamburg Towersi ridades.

Esimesena valiti tänavuses NBA draft'is atleetlik tagamängija Anthony Edwards, kes hakkab mängima Minnesota Timberwolvesis. Golden State Warriors sai teisena enda ridadesse tsentri James Wisemani ja läbi aegade parimale korvpallurile Michael Jordanile kuuluv Charlotte Hornets valis kolmandana ka Eestis oma oskusi näidanud mängujuhi LaMelo Balli.

Seni Euroopa võistkondades mänginud korvpalluritest läks esmalt kaubaks Prantsusmaa mängujuht Killian Hayes, kelle Detroit Pistons valis seitsmendana. Järjekorras üheksas olnud Washington Wizards sai endale Iisraeli ääremängija Deni Avdija.

Seni peamiselt Piraeuse Olympiacose duublis mänginud 214 cm pikkuse serblase Aleksej Pokuševski õigused sai endale Oklahoma City Thunder. Esmalt valis keskmängija endale Minnesota Timberwolves, aga ta vahetati kiirelt Thunderisse.

Küll sai Timberwolves enda ridadesse 23ndana valitud Barcelona argentiinlasest ääre Leandro Bolmaro.

Vaata kõiki valikuid SIIT.