Eesti jalgpallikoondise lootused tõusta alagrupis viimasest kohast kõrgemale kustusid pühapäeval, kui võõrsil jäädi 1:2 alla Põhja-Makedooniale. Seega ootavad eestlasi märtsis ees üleminekumängud, kus loodetakse vältida langemist D-divisjoni.

Ka Gruusia sai pühapäeval kaotuse, kui 1:2 jäädi alla Armeeniale. Täna alistas Armeenia 55. minutil väravast Põhja-Makedoonia 1:0.

Tabeliseis:

Koos tänase mänguga saab ühtlasi läbi Karel Voolaidi ametiaeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina. Eestlase käe all on koondise saldoks senise 14 mänguga 4 viiki ja kümme kaotust.

Peatreener ise tunnistas eile ajakirjanikele, et pole tuleviku peale mõelnud. "Ma ei ole selle peale mõelnud, ausalt. Ma ei usu, et see meid tänases päevas, praegu siin, kus ma pean valmistama meeskonda ette Gruusia mänguks, kuidagi aitaks," ütles ta telefonitsi Eesti suleseppadele. "Pigem mõtlesin ma siis, kui seda asja tegema hakkasin, mis see endaga kaasa toob. Aga praegu vajab meeskond treenerit, kes on täies fookuses ja mõtetega mängu juures. Küll pärast on aega mõelda."

Delfi toob veel täna lugejateni mängu kokkuvõtte "Kogu tõde mängust" ning asjaosaliste kommentaarid!