Naiste üksikmängu finaalis kaitses Elena Malõgina mullust tiitlit. Finaalis alistas ta Lissi Kubre, tema võidunumbriteks jäid 6:4, 6:2.

Meeste finaalis olid omavahel vastamisi Karl Kiur Saar ja Vladimir Ivanov. Ivanos sai lõpuk võrdlemisi kindla võidu, alistades Saare 6:4, 6:2.

ENNE FINAALE:

Alexela Mastersil jõudsid meeste konkurentsis homme peetavasse finaali Karl Kiur Saar ja Vladimir Ivanov. Seega finaalis mängivad juba Energia alagrupis korra kohtunud mehed, teatas Tennisnet.ee.

Kuigi alagrupis oli Eesti meister Vladmiri Ivanov Karl Kiur Saarest küll 6:4, 6:4 parem, siis ei pruugi finaal nii lihtsalt minna. Ilmselgelt pole Ivanov momendil oma parimas vormis, Saare mängust aga õhkub teatavat enesekindlust.

Esimeses poolfinaalis suutis Saarele Daniil Glinka tõsisemat vastupanu osutada vaid esimeses setis, mille Saar lõpuks 7:5 võitis. Teine sett läks Saarele juba veenvalt 6:2.

Teine poolfinaal oli palju tasavägisem. Ühtpidi oli Ivanovil Tamme ees eelis, et ta pidas ühe mängu vähem ja oli puhanum. Lisaks tuleb arvestada, et selle “lisamängu” mängis Tamm täna paar tundi varem. Kõik setid lõppesid ühesuguse seisuga – 6:4. Ivanovi poolt vaadatuna oli tulemus 4:6, 6:4, 6:4.

Meeste finaal algab peale naiste finaali (algus kell 11:00) lõppu, seega kindlasti mitte enne kella 12:00-i.

Naiste finaalis on vastamisi Elena Malõgina ja Lissi Kubre. Nemad olid vastamisi ka mullu ja siis Malõgina võitis, vahendas Tennisnet.ee.

Peafavoriidiks peetaval Malõginal ei olnud Valguse alagrupi otsustavas mängus sugugi kerge Helena Narmontiga, kelle ta alistas 6:3, 7:6.

Soojuse alagrupis võitis aga Lissi Kubre üsna kindlalt Maria Lota Kauli 6:2, 6:3.