Mõlemad meeskonna andsid Pariisis toimunud kohtumises mitmele põhimehele puhkust, kuid Prantsusmaa ridades tuli algkoosseisus ikkagi väljakule Paul Pogba ja teisel poolajal sekkusid vahetusest ka teised ässad eesotsas Antoine Griezmanni, Anthony Martiali ja N'Golo Kantega.

Oma liidritele andis puhkust ka Soome, kes jättis esiväravavaht Lukas Hradecky pingile. Teemu Pukki sekkus mängu alles 80. minutil.

Soomlastele tõid võidu 21-aastase ründaja Marcus Forssi 28. minuti ning 21-aastase poolkaitsja Onni Valakari 31. minuti väravad.

Õhtu eeldatavalt kõige põnevamas kohtumises tegid Holland ja Hispaania 1:1 viigi. Hispaania asus 18. minutil Canalese tabamusest juhtima, kuid võõrustajatele tõi viigi Donny van de Beeki 47. minuti värav.

Saksamaa alistas samal ajal 1:0 Tšehhi. Õhtu suurima võidu teenis Portugal, kes alistas koduväljakul 7:0 Andorra. Teisel poolajal väljakule pääsenud Cristiano Ronaldo sai sel korral kirja ühe värava ning nüüd on ta rahvuskoondise eest skoorinud 102 korda. Koondisemängude rekord kuulub iraanlasele Ali Daei'le 109 väravaga.