22-aastane Jovic sattus pahandustesse märtsis, kui Madridi Real lubas tal erandkorras kodumaale reisida. Serblane oleks pärast kodumaale saabumist pidanud veetma 28 päeva karantiinis, kuid juba mõned päevad hiljem nähti teda tänaval jalutamas.

Serblase sõnul arvas ta, et korra päevas võib vajadusel majast lahkuda ning ta käis ainult apteegis. Peagi lekkisid meediasse aga pildid, kuidas ta oli käinud enda tüdruksõbra sünnipäevapeol.

Suure kriitikarahe alla sattunud Jovici osas alustati Serbias koguni ametlik uurimine. Serbias kõiguvad karantiinireeglite rikkumise eest karistused alates 1275 euro suurusest rahatrahvist kuni kolme aasta pikkuse vangistuseni.

"Nüüd jääb temast mulje nagu suurest kriminaalist," rääkis kevadel mängumehe isa Milan Jovic. "Kui ta aga peab vangi minema, siis ta läheb. Olen täiesti nõus Serbia presidendi ja peaministriga, kes ähvardavad kriminaalsüüdistustega, aga seda ainult juhul, kui ta süüdi on."

Marca kirjutab, et Belgradi prokuratuur määras Jovicile siiski trahvi, kuid mängija polnud nõus seda tasuma. Seejärel ähvardas ähvardas meest juba reaalne vanglakaristus. Väidetavalt taotles prokuratuur serblasele kuuekuulist vanglakaristust. Viimaste teadete kohaselt jõudis Jovic ikkagi kokkuleppemenetlusele ning peab nüüd tasuma 30 000 eurot.

Madridi Real maksis mullu suvel Frankfurdi Eintrachtile Serbia koondislase eest 60 miljonit eurot. Vähemalt seni pole ründaja suutnud veel Realis läbilööki teha. 32 mänguga on Jovicil kirjas kaks väravat.