Liverpool pääses juhtima 13. minutil, kui Mohamed Salah realiseeris Sadio Mane teenitud 11 meetri karistuslöögi. Viik saabus tabloolel veerand tundi hiljem, kui sihile jõudis Gabriel Jesus.

Manchester Cityl oli kodustaadionil võimalus ka võidupunktid võtta, sest ka nemad teenisid penalti (Joe Gomez mängis käega), ent Kevin de Bruyne seda realiseerida ei suutnud.

Uueks liidriks tõusis tänasega Leicester City, kes sai Jamie Vardy penalti abil kodus 1:0 võidu Wolverhamptoni üle.

Tottenham Hotspur alistas võõrsil kõrgliiga uustulnuka West Bromwich Albioni Harry Kane`i 88. minuti väravast 1:0 ja tõusis keskpäeval korraks ka liidrikohale.

Harry Kane

Kane´i tabamus jäi kodumeeskonna väravavahi Sam Johnstone`i südametunnistusele, kes tuli Matt Doherty antud tsenderduse järel ebalevalt väravast välja ja lasi palli endast üle tõsta.

27-aastane Kane jõudis tänasega Premier League`is 150 väravani. Tal kulus selle tähiseni jõudmiseks 218 kohtumist. Vähema mängude arvuga on Inglismaal 150 liigaväravani jõudnud vaid endine Newcastle`i kuulsus Alan Shearer (212 mänguga) ja Manchester City ründaja Sergio Agüero (217).

Päeva viimases mängus kaotas Arsenal üllatuslikult kodus Aston Villale lausa 0:3. Kaks väravat lõi Ollie Watkins.

Leicesteril on nüüd liidrina 18 punkti, Tottenhamil ja Liverpoolil on võrdselt 17 silma. Arsenal ja mängu vähem pidanud Manchester City jagavad alles 10. kohta.