Kuidas nägi Levadia ja Flora poolikuks jäänud mängupäev välja meeskonna seest vaadatuna? Miks on Liverpool Virgil van Dijki vigastuse kiuste endiselt Premier League'is ja Meistrite liigas sedavõrd võimas?

Pikemalt peatutakse Manchester Unitedi tegemistel, kes sai viimase nädala jooksul kaks masendavat kaotust ning võib olla tõelise katastroofi äärel. Kas Ole Gunnar Solskjaeri jaoks võib eelseisev nädalavahetus jääda Unitedi peatreenerina viimaseks?

Meistrite liiga sektsioonis pannakse taas paika "Futboliidi" power rankings, kus reastatud on kümme võistkonda, kes on peamised soosikud Meistrite liiga tiitlile.

OlyBeti kuulajamängu küsimus puudutab seekord Premier League'i suurt lahingut Manchester City ja Liverpooli vahel - leiad selle saatest alates 39:25! Postita oma pakkumine OlyBet Estonia Facebooki lehel "Futboliidi" viimase postituse alla ning kõigile õigesti vastajatele annab OlyBet omalt poolt 20 eurot tasuta panustamisraha. Kuulajamängu lisatingimusena tuleb osalemiseks samale mängule teha OlyBetis vähemalt 5 euro suurune panus.

"Futboliidi" Meistrite liiga power rankings:

1. Müncheni Bayern
2. Liverpool ↑2
3. Manchester City
4. Madridi Real ↑1
5. FC Barcelona ↑2
6. Chelsea ↑3
7. Juventus ↓5
8. Pariisi Saint-Germain ↓2
9. Dortmundi Borussia ↓1
10. Milano Inter

1x
00:00