Ainsa eestlasena Paf Openil üksikmängu veerandfinaali pääsenud Mattias Siimar mängis reedel üle ka rootslase Simon Freundi tulemusega 6:1, 3:6, 6:1. Poolfinaalis oli tema vastaseks venelane Yan Sabanin, kes oli 6:3, 6:3 parem Ukraina esindajast Eric Vanshelboimist - viimane oli teises ringis alistanud kolmes setis Vladimir Ivanovi.

Reedese mängu otsustavas setis seisul 5:1 venitas Siimar kubemelihast ning võttis meditsiinilise pausi. Pärast riietusruumis teipimas käimist pidas ta raske servigeimi ja vormistas 6:1 setivõidu.

Laupäeval tuli Siimar platsile, ent vigastus andis ikkagi tunda ning avasetis 0:5 kaotusseisus andis eestlane loobumisvõidu Sabaninile.

Teine poolfinaal oli soomlaste omavaheline heitlus Patrik Niklas-Salmineni (turniiri esimene asetus) ja Otto Virtaneni vahel. Virtanen alistas kaasmaalase kahes setis 6:2, 7:6 (6). Päeva lõpetab paarismängu finaal.

Paf Openi paarismängu finaal oli peaaegu eestlaste siseasi. Vladimir Ivanov ja Siimari laupäevane vastane Sabanin said kaksikvendadelt Siimaritelt 5:5 seisul loobumisvõidu. Päeva viimases matšis alistasid Johannes Seeman ja Siim Troost tulemusega 6:4, 5:7, (12:10) Daniil Glinka ja Kenneth Raisma.

Finaalis võidutsesid Seeman ja Troost, kes võitsid avaseti 6:3, ent kaotasid järgmise 3:6. Seejärel toimunud otsustavas lõppmängus said Seeman ja Troost võidu 10:6.

Paf Openi paarismängu finaal on peaaegu eestlaste siseasi. Vladimir Ivanov ja Siimari laupäevane vastane Sabanin said kaksikvendadelt Siimaritelt 5:5 seisul loobumisvõidu. Päeva viimases matšis alistasid Johannes Seeman ja Siim Troost tulemusega 6:4, 5:7, (12:10) Daniil Glinka ja Kenneth Raisma.

Laupäevane võistluspäev ning Delfi TV otseülekanne algab kell 11.00 Siimari ja Sabanini poolfinaaliga, millele järgneb soomlaste omavaheline heitlus Patrik Niklas-Salmineni (turniiri esimene asetus) ja Otto Virtaneni vahel. Päeva lõpetab paarismängu finaal.