Täna õhtul toimuvadki veel põhjalikud läbirääkimised ning klubi sihiks on vähendada palgafondi ligemale 200 miljoni euro võrra. Klubi juhatus pakub ühe lahendusena võimalust, et mängijad saaksid lõpuks sama palga kätte, kuid seda lihtsalt pikema ajaperioodi jooksul. Näiteks kaugemas tulevikus meeskonnas nö saadikutööd tehes. Palgakulud tuleb kärpida 30 protsenti väiksemaks, et klubi saaks teatada oma selle hooaja eelarve.

Seni on palgakärpega leppinud ainult neli Barcelona mängumeest (Marc-Andre ter Stegen, Frenkie De Jong, Clement Lenglet ja Gerard Pique).

Kui ei saavutata mõlemat poolt rahuldavat kokkulepet, siis kavatseb klubi mängijate palku ühepoolselt vähendada. Hispaania Jalgpallurite Ametiühing on selle peale teatanud, et sellisel juhul saavad kõikidest nimetatud mängijatest vabaagendid.

Seega võib juhtuda, et alates neljapäevast on nii mõnigi Barcelona mängumees ametlikult vabaagent ja võib tasuta klubist lahkuda.

Barcelona kulutab meeskonna kogutulust palkadeks umbes 70 protsenti. Barcelona on pika puuga kõige suurema palgafondiga jalgpalliklubi maailmas.