Eesti esireketi Kristin Kuuba (BWF 55.) esimeseks vastaseks oli India mängija Malvika Bansod (BWF 163.). Kuuba alustas kindlalt ja juhtis turvalise punktivahega terve esimese geimi. Ka teise geimi alguses domineeris Kuuba, kuid Bansod võttis järele ja geimi keskel toimuvale pausile läks Kuuba vaid 11:10 eduseisus. Punkt-punktis mäng jätkus lõpuni, kuid Kuubal õnnestus kohtumine võita kahes geimis 21:12, 21:19. Kuuteistkümne parima hulgas kohtub Kuuba Saksamaa esinumbri Yvonne Liga. Sama vastasega mängis eestlanna kaks nädalat tagasi samuti kaheksandikfinaalis Taani maailmakarikaetapil, kuid siis pidi ta tunnistama kolmes geimis nappi kaotust.

Teine naiste üksikmängus osalenud Eesti mängija Helis Pajuste (BWF 279.) läks vastamisi Slovakkia parimaga Martina Repiskaga (BWF 88.) ja jäi alla 9:21, 7:21.

Naiste paarismängus Eesti esipaaril Kati-Kreet Marranil ja Helina Rüütelil (BWF 63.) võitu saada ei õnnestunud. Eestlannade vastasteks oli Hollandi paar Debora Jille ja Cheryl Seinen. Hollandlannadel on võistlustel kaheksas asetus, kuigi omavahel viimastel hooaegadel koos mängitud pole. Seinen oli viimasel paaril hooajal Selena Pieki paariline, kellega koos saavutatud säravaim tulemus on 2019. aasta Euroopa Mängude võit.

Esimene geim algas võrdselt, kuid peale 11:10 pausi tegid Jille ja Seinen vähem vigu ning võitsid esimese geimi 21:14. Teise geimi algus oli samuti võrdne, kuid siis said peale pausi parema hoo sisse Marran ja Rüütel ning viigistasid geimide seisu 1:1. Kolmandas geimis peale esimesi punkte tegid spurdi vastased ja Eesti paari mäng seejärel lagunes. Jille ja Seinen läksid kaheksandikfinaali tulemusega 21:14, 14:21, 21:10.