20-aastane võidusõitja langes kriitika alla möödunud nädalavahetusel toimunud Portugali GP ajal. Norriselt paluti kommentaari Lewis Hamiltoni (Mercedes) osas, kes teenis karjääri 92. etapivõidu, möödudes sellega legendaarsest Michael Schumacherist. "Mul on tema üle hea meel, aga ei midagi enamat. See ei tähenda minu jaoks mitte midagi. Lewis sõidab autos, mis peaks võitma iga sõidu," rääkis Norris. "Tal on vaja edestada üht-kaht sõitjat ning see on kõik."

Varasemalt oli Norris teinud märkuse konkurendi Lance Strolli (Racing Point) suunas, kellega ta pühapäevase sõidu ajal kokku põrkas. "Ilmselgelt ta ei õppinud reedest midagi, aga tundub, et ta ei suuda õppida millestki, mida ta teeb," rääkis Norris kanadalase kohta, viidates reedesele vabatreeningule, kus Stroll Red Bulli ässa Max Verstappeniga kokku põrkas. "Seda juhtub Strolliga palju, seega pean järgmine kord temast eemale hoidma."

Teisipäeval tegi Norris aga Twitteris avalduse, kus vabandas enda sõnavõttude eest. "Olen vabanduse võlgu. Olen käitunud rumalalt ja hoolimatult seoses mõne asjaga, mida olen viimasel ajal intervjuudes rääkinud. Ma pole näidanud austust teatud inimeste vastu," kirjutas McLareni sõitja, kes kedagi nimeliselt siiski välja ei toonud. "Ma pole seda tüüpi inimene. Tean, et pean vabandama nende ees, aga ühtlasi ka kõikide lugejate ja kuulajate ees."