"Seda sõnumit on Arsenali fännidele raske kirjutada. Olen tõesti sügavalt pettunud tõsiasjas, et mind ei registreeritud Premier League`i hooajaks," teatas sakslane sotsiaalmeedia vahendusel.

"Oma uue lepingu allkirjastamisel 2018. aastal vandusin klubile, mida ma väga armastan, lojaalsust ja truudust. See teeb mind kurvaks, et selline asi pole vastastikune. Nagu ma just teada sain, ei maksa tänapäeval lojaalsus midagi. Olen viimasel ajal püüdnud nädalast nädalasse positiivsena püsida, et võib-olla avaneb mul peatselt taas võimalus meeskonna juurde naasta. Sellepärast olen viimasel ajal ka vaikinud. Kuid asjalood on taas muutunud ja mul ei lasta enam Arsenali eest mängida," kommenteeris Özil.

"Tahan lisada, et ma ei anna alla ning jätkan treeninguid nii hästi kui suudan ning kavatsen ka edaspidi ebaõigluse suhtes sõna võtta," lõpetas kaheksandat hooaega Arsenalis mängiv Özil oma postituse.

Sakslase kontraht Arsenaliga saab läbi järgmisel suvel. Özil on hetkel Arsenali kõrgeima palgaga mängija, teenides 400 000 eurot nädalas.