Noores eas sõna otseses mõttes karudega võidelnud Khabib Nurmagomedovi taktika on vastase väsitamine ja ta on olnud selles seni absoluutselt võitmatu. Seljatades legendi Conor McGregori, sai temast maailmameister. Khabib Nurmagomedovi leivanumbriks on võtta matši lõpuosas oma väsinud vastane haardesse ja oodata kuni ta tap out’ib ehk viitab kohtunikule, et ei suuda enam haarde vastu võidelda. See kõik võiks viidata kindlale võidule ka nüüd, kuid hiljuti juhtus Khabib Nurmagomedovi elus kurb sündmus — tema pikaajaline treener ja mentor, kes oli samas ka võitleja armastatud isa, suri koroonaviirusesse.

Juhtiva spordiennustusportaali OlyBet järgi ennustab rahvas võitu Khabib Nurmagomedovile koefitsiendiga 1,29, seda kõike Justin Gaethje 3,70 vastu. Spordiennustust saab reaalajas jälgida ja oma sõna sekka öelda siin.

Justin Gaethje on stiililt väga mitmekülgne võitleja. Juba 4-aastaselt alustanud tugeva maadlejana oskab ta põrandal end Khabibi vastu kaitsta ja püstijalu võitluses olla agressiivne. Pärast üllatusvõitu Tony Fergussoni vastu tõestas Gaethje, milline võitleja ta tegelikult on, ning UFC fännide usk temasse on suurem kui kunagi varem. Järgmiseks jahibki üllatusmees tiitlit, mille omandamiseks on tal vaja laupäeval maha niita Khabib Nurmagomedov isiklikult.

Khabib Nurmagomedov (28-0-0)


Sünd: 20. sept 1988
Rahvus: venelane
Elukoht: Makhachkala, Dagestan, Venemaa
Pikkus: 178 cm
Käte ulatus: 178 cm
Kaal: 70 kg
Stiil: sambo
Hüüdnimi: The Eagle

Maailmameister Khabib Nurmagomedov on oma profikarjääris võitnud 28 korda ja tal on olnud täpselt 0 kaotust.

Justin Gaethje (22-2-0)


Sünd: 14. nov 1988
Rahvus: ameeriklane
Elukoht: Arvada, Colorado, USA
Pikkus: 180 cm
Käte ulatus: 178 cm
Kaal: 70 kg
Stiil: maadlus
Hüüdnimi: The Highlight

Justin Gaethje alustas oma MMA profikarjääri 2011. aastal ja sai 2013. aastal kergekaalu tšempioniks ning on praegu oma parimas hoos.

Juba sel laupäeval, 24. oktoobril Abu Dhabis toimuv UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje saab olema ennustamist vääriv staaride võitlus. Matši spordiennustuse hetkeseisu saad vaadata ja ise panused teha siin.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid