Paf saalihokiliigas selgitatakse kaheksa meeskonna vahel meister, medalistid ja viienda koha ehk "väikese karika" omanik.

Osalevad Bändidos, Saalihokivarustus.ee, Sparta Team Automaailm I, Sparta Team Automaailm II, Viimsi Kepp, Eesti Maaülikool, SK LINK/Saku ja tiitlikaitsja Jõgeva SK Tähe/Olivia.

Naiste meistriliigas lööb kaasa 3 naiskonda, kelleks on Sparta, tiitlikaitsja SK Link/Saku ja Eesti Maaülikool.

Meeste teises liigas mängib 8 meeskonda: Jõgeva SK Tähe/Olivia 05, Pärnu Bullet, SHK Drinkgeld, Vana Hea Puur, Viljandi Metall, Valga Välk, Spordipalavik ja SK Sinimäe

Seoses hetkeolukorraga vabariigis ei ole lõplikult selge, kas on võimalik võistlusi pidada vastavalt planeeritule või tuleb teha muudatusi.

Igal juhul peaks meistrivõistluste lõppvaatus toimuma 10. aprillil 2021, kui Kalevi spordihalli on kavandatud superfinaalide päev.

Liiga alguspäevaks 17. oktoobriks on kavandatud Jõgeva SK Tähe/Olivia ja Bändidose kohtumine Virtuses kell 18.

Pühapäeval kavas olevad kohtumised on nähtavad alaliidu kodulehe ajakavast.

Neist tippliigas mängivad EMÜ spordihoones kell 13 Eesti Maaülikool ja Saalihokivarustus.ee, Kristiines kell 13.30 Sparta Team Automaailm II ja SK LINK/Saku ning kell 16.00 Sparta Team Automaailm I ja Viimsi Kepp.

Alaliidu poolne lisajuhend edasise käitumise kohta avaldatakse kodulehel esimesel võimalusel.

Põhitingimused:

-publikul tuleb kanda maske
-publiku hajutatus (50%, 2+2 reegel)
-publik ja mängijad ei tohi puutuda kokku
-kasutage HOIA äppi
-ei kätlemisele ja poolte vahetusele
Kõik juhendid www.saalihoki.ee

Koostöös Leviraga uues portaalis https://sport.television.ee/ on automaatkaameratega varustatud saalides nähtavad ka saalihokimängud. Sel pühapäeval seega kohtumised Kristiine spordihallis ja EMÜ spordihoones.