Balotelli, kelle eest maksti 2014. aastal AC Milanile 16 miljonit naela, oli ainus mängija, kelle ostule anti hindeks üks. Itaallane sai oma ainsa Premier League`i hooaja jooksul kirja 16 mängu ja vaid ühe värava ning ta laenati juba pärast debüüthooaega tagasi Milani.

Hetkel on 30-aastane Balotelli vabaagent. Mullu esindas ta kodumaal Brescia klubi, kes kukkus aga selleks hooajaks Itaalia esiliigasse.

Ragnar Klavan, kes esindas Liverpooli aastatel 2016-2018, sai oma ülemineku eest igati korraliku hinde ehk seitsme. Liverpool maksis mäletatavasti eestlase eest Bundesliga klubile Augsburg 4,2 miljonit naelsterlingit.

Liverpool Echo kirjutab nii Klavani kui samal aastal (2016) vabaagendina Liverpooliga liitunud Joel Matipi (sai hindeks 8) hankimise kohta: "Klavan ja Matip olid elutargad ostud."

Kõige kõrgemalt ehk 10 palliga hinnati Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Sadio Mane, Mohamed Salahi, Virgil van Dijki ja Alisson Beckeri ostu. Märkimisväärne on, et enamus neid oste (v.a. Coutinho) tehti Jürgen Klopi poolt.