2015. aastal Golden State Warriorsi ridades NBA meistriks tulnud Speights jagas pilti, kus kujutatakse Kobe Bryantit ja Michael Jordanit ja allkirjaks on: "Vanasti tähistati kolme järjestikust tiitlit, nüüd rõõmustavad lapsed, kui kümne katsega võidetakse neli tiiltit, ja kutsuvad seda hiilguse näiteks."

Praegu Los Angeles Lakersi ridades mängiv LeBron James krooniti selle nädala alguses neljakordseks NBA meistriks, finaalseeriates on tema võistkonnad kaotanud kuuel korral. Kolme järjestikust tiitlit pole Jamesil ette näidata - kõige lähemal oli ta sellele 2010. aastate alguses Miami Heatiga. Siis tuli ta NBA meistriks 2012. ja 2013. aastal.

Kobe Bryant tuli (eelkõige tänu Shaquille O'Nealile) kolmel järjestikusel korral Lakersiga NBA tšempioniks aastatel 2000-2002, Michael Jordan vedas Chicago Bullsi tiilini aastatel 1991-1993 ja 1996-1998.

Kuigi Speights kirjutas pilapilti jagades Twitterisse, et ta on lihtsalt sõnumitooja, otsustas ta pärast kriitikatulva postituse kustutada.

"Ma ei taha LeBroni alavääristada. Ta on üks paremaid mängijaid, kes on kunagi korvpalliväljakule astunud. Ma austan, kuidas suurepärased pallurid korvpalli mängivad," kirjutas viimastel aastatel Hiinas leiba teeninud Speights hiljem.