Kalevi mänedžer Ramo Kask ütles, et see Himki uudis neile rõõmu ei valmistanud.

"Eks ta teeb natuke murelikuks, aga me ei saa enne midagi öelda ega teha, kui meie teise testi tulemused on selgunud," sõnas Kask Delfile.

Mänedžeri sõnul võetakse Kalevi mängijatelt ja personalilt selle nädala teine koroonaproov täna ning tulemused selguvad homme hommikuks.

"Üritame testimistele võimalikult pika vahe sisse jätta, et pilt oleks selgem," lausus Kask ja lisas: "Vastavalt nendele tulemustele teeme oma otsused, kas siis jätame haigestunud mängija kõrvale või paneme teised isolatsiooni. Ootame tulemused ära ja siis oleme kõik targemad."

Kalevlasi testiti sel nädalal esmakordselt teisipäeval, kui nad Venemaalt saabusid, ning päev hiljem selgus, et kõik proovid olid negatiivsed.

Kalevi abitreener Indrek Reinbok ütles juba siis, et tegelikult saabub selgus alles teise testimisega. "Isegi kui me Venemaalt midagi kaasa tõime, ei näita esimene test peiteaja tõttu midagi," lausus Reinbok.

Himki meeskonnas avastati kolm esimest positiivset koroonatesti eelmisel nädalal pärast Euroliiga avamängu Panathinaikose vastu, kui selgus, et haigestunud olid Janis Timma, Jevgeni Voronov ja Jordan Mickey.

Juba pühapäeval seisab Kalevil Ühisliigas ees võõrsilmäng Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga. Reisi Krasnodari alustab Kalevi meeskond homme.