100. korda Prantsuse koondise eest väljakule jooksnud Chelsea ründaja arvel on nüüd 42 väravat, mida on ühe võrra enam kui legendaarsel Platinil. Sellest enam on suutnud Prantsusmaa koondises vaid Thierry Henry, kes jõudis 51 väravani.

Prantsusmaa suureskoorilises võidumängus said värava kirja ka Eduardo Camavinga, Corentin Tolisso, Kylian Mbappe ja Antoine Griezmann. Omaväravaga sai hakkama ukrainlane Vitali Mykolenko, külaliste ainsa tabamuse eest hoolitses Pariisis Viktor Tsygankov.

Chelsea mängujuht Kai Havertz andis kaks väravasöötu, kui Saksamaa koondis piirdus Türgi vastu 3:3 viigiga. Havertz tegi eeltöö Julian Draxleri ja Florian Neuhausi väravatele, kolmanda sakslaste tabamuse eest hoolitses Luca Waldschmidt.

Kolmel korral kaotusseisust välja tulnud Türgi poolel sahistasid võrku Ozan Tufan, Efecan Karaca ja Kenan Karaman.

Itaalia 6:0 võidumängus Moldova vastu sai kahel korral jala valgeks Stephan El Shaarawy.

Portugal ja Hispaania jätsid Lissabonis peetud maavõistlusmängus väravad löömata. Kõige lähemal oli väravale Cristiano Ronaldo, kes tabas latti.

Frank De Boeri avamäng Hollandi peatreenerina lõppes 0:1 kaotusega Mehhikole. Külaliste võiduvärava lõi Wolverhamptoni ründaja Raul Jimenez penaltist.

Robert Lewandowskita mänginud Poolal polnud raskusi Soome alistamisega - 5:1 võidu saanud poolakate poolel tegi kübaratriki Kamil Grosicki.