27-aastane ja 206 cm pikkune McCullough jagab suure ääre positsioonil mänguaega just Kitsinguga ja vähemalt hooaja alguses on Rytase peatreener Donaldas Kairys eestlast rohkem usaldanud.

Kitsingu keskmised näitajad on Leedu liiga neljas mängus olnud 17,4 minutit ja 8,5 punkti, NBA kogemusega McCulloughil 13,4 minutit ja 6,3 punkti.

Leedu meedia andmetel pole McCullough Rytase arvates halb mängija, aga ta ei sobi Kairyse joonisesse. Klubi soovib lepingut lõpetada ja nädalavahetusel avanesid Rytasele selleks sobivamad tingimused.

Nimelt kahtlustab Leedu politsei McCulloughit reede õhtul (ehk pärast võidumängu Alytuse Dzukija üle - toim) liiklusõnnetuse põhjustamises. Rytase kirjadega Jeep, mis kuulus väidetavalt just ameeriklasele, sõitis politsei andmetel esmalt kolm kilomeetrit tühja rehviga ja hiljem põrkas Jeep parkimismajas kokku teise sõidukiga.

Uurimise ajaks on McCullough võistkonna tegemistest kõrvaldatud. Kui ameeriklane süüdi tunnistatakse, on klubil lepingutingimuste tõttu lihtne tema teenetest loobuda.

15min.lt lisas, et Rytas soovib enne 27. oktoobril algavat FIBA Meistrite liiga alagrupiturniiri välja vahetada ka leedulased Dovis Bickauskase ja Karolis Giedraitise.

Kitsingu positsioon peaks Rytases kindel olema.