Sassari võitis avaveerandi kindlalt 22:11, kuid poolajaks sulas võõrustajate edu kahe punkti peale (37:35). Tasavägiselt kulgenud teise poolaja kallutas lõpuks enda kasuks Trieste 14 sekundit enne normaalaja lõppu, kui kolmese tabas Milton Doyle. Sassaril oli seejärel võimalus veel vastata, kuid Stefano Gentile kaugvise ja Vasa Pušica kahene läksid otsustavatel hetkedel mööda.

Kaspar Treier viibis platsil 5 minutit, mille jooksul ta punktiarvet ei avanud. Eestlane eksis oma ainsal kaugviskel. Statistikasse läks Treierile kirja üks isiklik viga. Sassari resultatiivseimad olid Pušica ja Filip Kruslin 16 punktiga. Trieste poolelt viskas Juan Manuel Fernandez 20 silma.

Kaotuse pidid vastu võtma ka Henri Drell ja Pesaro. Eestlase koduklubi jäi 72:81 alla Cantu võistkonnale. Viimase veerandaja eel 59:55 juhtinud Pesaro suutis viimase 10 minutiga visata 13 punkti vastaste 26 vastu.

Drell pääses platsile kaheks minutiks, mille jooksul sai ta kirja ühe lauapalli. Ühtegi viset Eesti koondislane ei teinud. Võistkonna suurimaks punktitoojaks kerkis Justin Robinson (18). Võitjate poolelt tõid 18 punkti Jaime Smith ja James Woodard.