Kaks Napoli mängijat, Piotr Zielinski ja Eljif Elmas on andnud positiivse koroonaproovi, samuti on nakatunud üks taustatiimi liige. Napoli eelmise nädalavahetuse vastase Genoa ridadest on aga tuvastatud koguni 22 koroonapositiivset ning nende eilne kohtumine Torinoga lükati edasi.

Napoli pidanuks Torinosse reisima juba laupäeval, et teha Juventuse staadionil Allianz Stadiumil koroonatestid, kuid Campania maakonna terviseamet ei luba Gennaro Gattuso juhendataval meeskonnal Napolist lahkuda, kuna kardetakse uut viirusepuhangut, vahendab Goal.com.

"Juventuse jalgpalliklubi teatab, et meie esindusmeeskond läheb homme kell 20.45 (kohalik aeg) väljakule, nagu Serie A liigakalender ette näeb," seises eile avaldatud Juventuse Twitteri postituses.

"Lega Serie A kinnitab, et Juventuse-Napoli matš jääb 4. oktoobrile 8.45 pm," kinnitas ka Serie A.

Laupäeval teatas Juventus, et ka kaks nende meeskonna liiget on koroonapositiivseks tunnistatud. Mängijad ja taustajõud, kes olid negatiivsed, võivad aga treeningutega jätkata, kuid peavad vältima kontakte kõrvaliste isikutega.

Serie A protokoll sätestab, et meeskond peab mängima, kui neil on vähemalt 13 tervet pallurit, nende hulgas üks väravavaht. Väljakule ilmumata jätmine tähendab 0:3 tehnilist kaotust.