Friday Night Run 2020 algas kell 20 pop-elektroonilise duo Púr Múdd kontserdiga, kes ühtlasi andis kell 21 ka jooksule stardipaugu.

Selleaastane rada oli sama, mis 2018. aastal. Nelja kilomeetri vältel läbisid jooksjad mitmeid ikoonilisi ja kauneid kohti Tartu südalinnas: Raekoja plats ja Suudlevad tudengid, Tartu Ülikooli peahoone, Tartu Tähetorn, Toomemägi, Püssirohukelder, Kuradisild ja Inglisild.

Friday Night Runist on igal aastal osa võtnud üle tuhande jooksja. Rekord pärineb 2019. aastast, kui õhtupimeduses säranud Taaralinnas nautis reede õhtut 1444 inimest.

Mõistagi sai osalejatele nii enne üritust kui ka kohapeal toonitatud juba elementaarseks kujunenud ettevaatlikkuse reegleid ja soovitusi, et üritus toimuks võimalikult vastutustundlikult ning turvaliselt.

Tartu Linnamaratoni programmi moodustavad kolmapäeval peetud lasteüritused, kõnealune Friday Night Run ning põhijooksud. Järjekorras 9. Tartu Linnamaraton ning ühtlasi Tartu Maratoni Kuubiku 2020. aasta hooaeg kulmineerub laupäeval 42, 21 ja 10 km jooksu- ja (kepi)kõnnidistantsidega.