Pärnu resultatiivseim oli 16 punktiga Märt Rosenthal, Linards Jaunzems lisas 14 punkti ja 8 lauapalli. TalTechi poolt vastas Jaan Puidet 24 punkti, 8 lauapalli ja 5 resultatiivse sööduga, Indrek Kajupanga arvele jäi 17 punkti.

TalTechi tänavune nimekaim täiendus Kristjan Kangur kaasa ei teinud, kõrvale jäi ka Tanel Sokk.

Veerandfinaalseeria võitja selgub kahe mängu kokkuvõttes, paari korduskohtumine toimub 7. oktoobril suvepealinnas. Paari võitja läheb poolfinaalis vastamisi kas Rakvere Tarva või KK Viimsi/Noto meeskonnaga.

Esimene mäng täispikkuses:

Enne mängu: TalTechi korvpallimeeskond läks kaheksandikfinaalis vastamisi Andres Sõbra juhendatava Kadrina Karude meeskonnaga. Esimese kohtumise võitis ainult eestlastest koosnev Tehnikaülikooli meeskond 114:60, korduskohtumises oldi üle 102:83. Oliver Metsalu oli mõlemas mängus TalTechi resultatiivseim, vastavalt 25 ja 23 silmaga.

Pärnu Sadam alistas eelmises ringis kindlalt Rae Koss/Hansaviimistluse meeskonna, võites avamängu 81:41 ja korduskohtumise 83:49. Kui esimeses mängus oli pärnakate parim Märt Rosenthal 15 silmaga, siis teises kohtumises tõid võrdselt 12 punkti Robert Valge, lätlane Linards Jaunzems ja soomlane Edon Maxhuni.