Räikkönen kindlustas toona maailmameistritiitli hooaja viimasel etapil Brasiilias. Mõistagi pidas soomlane triumfi järel Sao Paulos maha tiitlipeo. Kulta oli ainus Soome ajakirjanik, kes pidustustele kutse sai.

Kulta meenutusel sattusid nad õhtu käigus Red Bulli võistkonna korraldatud hooaja lõpupeole. "Kella viie paiku hommikul hakkas pidu lõppema. Leidsin Kimi keset suitsupilve ühe laua tagant Vitantonio Liuzziga (endine F1-sõitja - toim) kõva häälega juttu ajamas," vahendas Helsingin Sanomat soomlase meenutusi. "Ütlesin talle, et peame kiirustama, sest koht pannakse kinni."

Kulttal ja Räikkönenil ei õnnestunud aga koheselt tänavalt taksot püüda. "Kimil polnud kannatust, aga ta pakkus välja, et me ei läheks mõne roostes mopeedi või väikse mootorratta otsa sõitma," jätkas ajakirjanik. Lõpuks leidsidki soomlased ka auto, kes oli nõus neid peale korjama.

"Meie õnneks tuli üks masin, see oli vana Lada. Vahepeal jõudis Kimi kohtuda ühe oma vana mehaanikuga McLareni päevilt. Ta tutvustas teda Elvisena. Loomulikult kutsus ta ka oma sõbra takso peale. Niimoodi me olimegi kolmekesi Lada tagaistmel kokku litsutud," tõdes Kultta. "Üks vedru punnitas istme vahelt välja, millele Kimi minu arvates peale istus."

"See oli tõeline maailmameistri teekond tagasi hotelli. Tavaliselt sõidavad superstaarid limusiinidega," lisas ajakirjanik, kelle sõnul jõudsid nad seitsme paiku hommikul hotelli tagasi. "Lõpus me peaaegu kallistasime, mida pole ei varem ega hiljem juhtunud. Samas pole ka MM-tiitleid rohkem tulnud."