Kvalifikatsioonis 20. ringiaega näidanud Leok alustas avasõitu 25. koha pealt. Kogu sõidu jooksul suutis Tanel pidevalt oma kohta parandada ja finišisse jõudis ta selle hooaja ühel parimal 17. kohal. Stardi järel asus sõitu juhtima šveitslane Jeremy Seewer (Yamaha). Ta suutiski tervet sõitu kontrollida ja kuigi Jorge Prado (Hispaania, KTM) püsis Seeweril praktiliselt kogu sõidu jooksul kannul, siis kordagi päris ohtlikult lähedale ta šveitslasele ei saanud. Seewer võttis võidu Prado ja Antonio Cairoli (Itaalia, KTM) ees.

Teises sõidus sai Tanel üsna sarnase stardi esimese sõiduga ja taas tuli punktikohta hakata jahtima rivi lõpupoolest. Ilma suuremate apsudeta sõitnud Leok tegi rajal jälle head tempot ja nii tõusis ta sõidu lõpuks 18. kohale. Stardi järel asus juhtima Prado, kellele järgnesid Romain Febvre (Prantsusmaa, Kawasaki) ja Tim Gajser (Sloveenia, Honda). Febvre oli mitmel korral lähedal Pradost möödumisele ja ühel järjekordsel üritusel tegi ta väikse sõiduvea, mille kasutas ära hoopis Gajser, kes teiseks tõusis. Seejärel võttis Gajser kohe ette ka liidri Prado ja möödus ka temast kiirelt. Sellises järjestuses lõpuks ka esikolmik lõpetas, esimene Gajser, teine Prado ja kolmas Febvre. Kuid peale sõidu lõppu said nii Prado kui ka Febvre karistada kollaste lippude alas hüppamise eest ja nii tõusis teiseks lõpuks Glenn Coldenhoff (Holland, GasGas) ja kolmandaks Jeremy Seewer. Kohutava sõidu tegi sarja senine liider Cairoli, kes mitmel korral kukkus ja lisaks veel prille pidi vahetamas käimas. Lõpuks ei suutnud ta paremat 15. kohast.

Etapi kokkuvõttes teenis Tanel Leok 7 punkti ja see andis talle 19. koha. Esikoha sai 45 punktiga Seewer, teine oli 40 punktiga Coldenhoff ja kolmas 40 punktiga Prado. Maailmameistrivõistluste üldarvestuses tõusis Leok 19 punktiga 27. kohale. Sarja liidriks tõusis 316 punktiga Tim Gajser, teisel kohal on 311 punktiga Antonio Cairoli ja kolmandal kohal 300 punktiga Jeremy Seewer.

MX2 klassis oli meid esindamas taas Johannes Nermann, kes sai kvalifikatsioonis 30. koha. Avasõitu alustas ta päris viimaste seas ja 33 mehe konkurentsis jõudis ta finišisse 28. kohal. Stardist kuni finišini juhtis sõitu sarja liider Tom Vialle (Prantsusmaa, KTM). Teisena jõudis finisfinišisse tänu tugevale sõidu lõpule Thomas Kjer Olsen (Taani, Husqvarna) ja kolmandana Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha).

Teise sõidu alguses hoidis Nermann kolmekümnendat kohta, kuid sel korral õnnestus tal sõit palju paremini. Nermann suutis kogu sõidu jooksul korralikku kiirust näidata ja lõpuks tõusis ta 22. kohale. Punktikohast jäi teda lahutama 15 sekundit. Teist sõitu asus juhtima stardi järel Ben Watson (Suurbritannia, Yamaha), kuid mõne ringi pärast asus liidriks Jed Beaton (Austraalia, Husqvarna). Kuigi Watson sõidu lõpus uuest kõvasti seljataga survestama hakkas, siis esikoha võttis ikka Beaton. Kolmandana tuli finišisse Conrad Mewse (Suurbritannia, KTM). Sarja kaks esimest olid aga mõlemad sõiduga hädas. Mitu kukkumist teinud Jago Geerts (Belgia, Yamaha) jõudis lõpuks finišisse kaheksandana ja sõidu lõpus täielikult kustunud Tom Vialle oli alles neljateistkümnes.

Etapi kokkuvõttes sai Nermann kirja 27. koha, MM-i üldarvestuses on ta 3 punktiga 39. kohal. Esikoha teenis 40 punktiga Thomas Kjer Olsen, teine oli 39 punktiga Jed Beaton ja kolmas 37 punktiga Ben Watson. Sarja liider on 386 punktiga Vialle, teisel kohal on 356 punktiga Geerts ja kolmandal kohal 295 punktiga Renaux. Järgmine etapp sõidetakse samal rajal kolmapäeval.