Kohtumist läksid juhtima aga Sevilla mehed, kui 13. minutil realiseeris penalti Lucas Ocampos. Eelnevas olukorras oli kindla vea teinud David Alaba. Viigiväravat jahtinud Saksamaa klubi jõudis tähiseni 21 minutit hiljem, kui täpne oli Leon Goretzka.

Juba järgmisel rünnakul sahistas Sevilla poolelt võrku Luuk de Jong, ent kohtunik vilistas suluseisu. Teise poolaja alguses oli Bayerni poolelt täpne Robert Lewandowski, kuid sedapuhku määras VAR poolaka kahjuks suluseisu. Kuna rohkem väravaid ei löödud, ootas ees lisaaeg.

Lisaajal kerkis Bayerni kangelaseks Javi Martinez, kes lõi värava 104. minutil. Nurgalöögi olukorras värava löönud hispaanlane oli mängu sekkunud kõigest viis minutit varem. Sevilla enam sellele vastata ei suutnud ning Bayerni järjekordne triumf oli tõsiasi.

Bayern on hetkel tõeline Euroopa valitseja. Lõppenud hooajal võideti lõpuks neli tiitlit (Bundesliga, Meistrite Liiga, Saksamaa karikasari ja UEFA superkarikas). Viimati jäi Bayern ametlikus mängus vastasele alla mullu 7. detsembril. Ka tänavust hooaega alustati võimsalt, kui Bundesliga avavoorus kõmmutati Schalke 04-le kaheksa vastuseta väravat.

Neljapäeva õhtune kohtumine oli esimene UEFA mäng pärast koroonapausi, kuhu lubati publikut. Ametlikel andmetel vaatas mängu tribüünidel 15 180 inimest.