Miami oli suurema osa kohtumisest eduseisus, aga väga kindlalt eest ära ei saadud. Poolajaks oli seis 50:44, neljanda veerandi eel juhtis Miami 77:76.

56 sekundit enne lõppu tabas Tyler Herro korvi alt ja tegi Miami poolt seisuks 107:98. Jayson Tatumi ja Jaylen Browni kolmepunktivisked vähendasid 16 sekundit enne lõppu vahe kolmele punktile ja viimasel sekundil oli Bostonil teoreetiline võimalus mäng lisaajale viia, ent Daniel Theisi üleväljasööt ei jõudnud Brownile kohale.

Miami kangelaseks tõusis 20-aastane tagamees Tyler Herro, kes viskas koguni 37 punkti. Tegu on esimest hooaega NBA-s mängiva Herro isikliku punktirekordiga, 20-aastastest palluritest on NBA play-off'i kohtumises rohkem punkte visanud vaid Magic Johnson 1980. aastal (42 punkti).

Herro tabas 11 kahepunktiviskest 9, kümnest kolmesest viis ja kõik neli vabaviset. Lisaks jäi tema arvele kuus lauapalli ja kolm söötu.

Jimmy Butler viskas Miami kasuks 24 punkti, Goran Dragic lisas 22 punkti ning kohtumise lõpus vasakut kätt vigastanud Bam Adebayo arvele jäi 20 punkti ja 12 lauapalli. Ülejäänud võistkonna arvele jäi kamba peale 9 punkti.

Bostoni resultatiivseim oli 28 punktiga Jayson Tatum, kusjuures kõik oma punktid tõi ta teisel poolajal.

Seeria viies mäng peetakse Eesti aja järgi ööl vastu laupäeva.

Läänekonverentsi finaalis juhib Los Angeles Lakers 2:1 Denver Nuggetsi vastu.