Kui korraldajate ambitsioon täitub, tuleb sellest kahtlemata koroonaajastu suurima pealtvaatajaskonnaga F1 etapp. Plaan tundub siiski üpris julge, arvestades, et Venemaa jõudis sel nädalal miljoni koroonaviiruse juhtumini ning täna anti teada 6431 uuest nakatunust.

F1 hooaeg kulges pealtvaatajateta kuni viimase etapini, Toscana GP-ni, mida lubati raja äärest jälgida 3000 inimesel.

Kuigi 30 000 inimest lastakse läbi ringraja väravate kolme päeva jooksul, on enamus fänne siiski huvitatud pühapäevasest põhisõidust, kirjutab Daily Mail.

Lewis Hamilton võib pühapäeval viigistada Michael Schumacheri etapivõitude rekordi 91. Samuti tõuseb Kimi Räikkönen ühele pulgale Rubens Barrichelloga, kes 2011. aastal F1 karjääri lõpetades oli startinud 322. GP-l. Rekordi sai brasiillane oma nimele juba 2008. aastal Türgis, kui tal täitus 257 starti, möödudes sellega varem tippmarki hoidnud Riccardo Patresest.

Sotši ringrajal kihutab sel nädalal ka Jüri Vips, kes keerab rooli oma elu neljandal vormel 2 etapil. Eelmisel hooajal saavutas ta Sotšis vormel 3 etapi sprindisõidus esikoha. Esimeses põhisõidus tuli ta kaheksandaks. Ühtlasi sai Sotšis, mis oli ühtlasi F3 hooaja viimane etapp, lõplikult selgeks, et Vipsil jäävad täitmata F1 sarjas startimiseks vajalikud superlitsentsi punktid.