Kohtumine Tapa spordikeskuses algas hoogsalt ja väravaterohkelt. Mõlemad meeskonnad skoorisid nii tagaliinist kui ka kaunite kombinatsioonide tulemusena, ent ei saanud enamat üheväravalisest edust. Kui mängitud oli kümme minutit, särasid tablool viiginumbrid 6:6.

Siis said külalised kaks kiirrünnakut järjest ning Rauno Aus realiseeris mõlemad. Ei läinud aga kaua, kui Vahur Oolupi kaks väravat viigistasid jälle seisu. Tallinn jäi vähemusse, ent mis veelgi hullem – seitsmeks minutiks "kuivale" ning Tapa haaras pärast Martin Adamsoni tabamust 11:8 eduseisu.

Pealinlaste peatreener Risto Lepp vahetas palju ja julgelt ning andis meistriliigadebüüdi ka värskelt liitunud Tapa käsipalli 16-aastasele kasvandikule Karl Krammile. Vahe aga kärises veelgi ja 24. minutil tegi Mihkel Koppelmann seisuks juba 15:10.

Lepp kasutas avapoolaja lõpul kaht minutilist mõttepausi, Marek Karu tabamusest saadi vahe 16:13 peale, kuid enamat ei lubanud oma pallurite tehniline praak või vastaste väravavaht Mikola Naum. Puhkama mindi kodumeeskonna 18:14 juhtimisel.

Tapa pidi täna hakkama saama põhimängujuhi ja senise hooaja parima snaipri Marten Saareta ning teise pooltunni algul jäädi rünnakul Tallinna tihenenud kaitse vastu hätta. Juba avapoolajal hästi tabanud Markus Oliver Mädo poolitas kahe täpse viskega kaotusseisu ja Armis Priskus tõrjus teistkordselt selles mängus Aleksander Oganezovi karistusviske.

Peagi vastas Naum teisel pool platsi samaga, peatades Mädo ürituse. Tapa sai rünnakukrambist üle ning Oolup ja Martin Adamson tulistasid kordamööda väravaid, kuniks Koppelmann viis võõrustajad 42. minutil 24:17 ette. Tallinn vastas kahe tabamusega, ent ei saanud siis kümne minuti jooksul mängust ühtki väravat.

Tapal tundus õnnestuvat kõik, Tallinnal suurt midagi ja vahe vaid suurenes. Adamson viis neli minutit enne lõppu tapalased juba kümnega juhtima ja lõpuvile kõlades oli Tapa võitnud 33:23. Oolup viskas võitjate kasuks üheksa, Rail Ageni kuus ning Adamson ja Oganezov viis väravat. Kaotajatel tabas Mädo viis, Karu neli ning Aus ja Mikk Pinnonen kolm korda.